Koll på poker

Är det bara jag som ännu inte har fått någon koll på det här med poker? Jag menar, det har onekligen nästan blivit ett sätt att umgås på. Vilket så klart gör mig både nervös och orolig, för vad händer egentligen om jag hamnar på en fest där det bara ska spelas poker? Det enda det då kommer pratas om är rakeback eller poker bonus, och jag kommer stå där som en enda stor fjant och förstå nada. En situation som jag alltså gärna vill undvika till max.

Det enda som tryggar mig är att jag vet att jag inte är ensam om att känna så här. Jag vet att det finns fler där ute som ännu inte har fått koll på sitt pokerspelande. Själv så har jag bara spelat en endaste gång, och då hade jag faktiskt lite nybörjartur. Men det har ju alla någon gång i livet.

Förhoppningsvis så kommer mina pokerkunskaper att kunna expanderas inom en snar framtid, och i och med detta så slipper jag att känna mig som en jubelidiot bland alla pokerexperter.