Tele 2 skippar bindningstiderna

Telefonbranschen har alltid varit en bransch där vi alla konumenter fått förlika oss med att det är långa bindningstider. Men inte längre då Tele 2 gått ut med att det kommer bli mer frihet och inga bindningstider. 

4604691-jackpot-on-smartphone-showing-target-gamblingTele 2 tar det ledande klivet, gör sig av med de långa bindningstiderna och med det nästintill tvingar de andra aktörerna på marknaden att apa efter. I deras marknadsföring gör de mjuka flörtningar till Steve Jobs och Apple till hans entreprenörsanda och hans visioner om hur det bör vara och att de vill förändra branschen. Nu är frågan om det kommer att hålla i sig. Vad vi vet är att http://pantaluren.se/ kommer bli ett hett ställe att hänga på då vi nu med större enkelhet kan sälja våra telefoner som vi inte längre vill använda.

Vem tänker på Hallon

För många verkar det bara vara de stora jättarna som har betydelse, för vad folk inte vet om är att redan 2013 kom Hallon och gick ut med att det inte har faktura och bindningstider utan fasta priser. Men, dock är det ingen som gjort det som Tele 2 och gör en jättestor grej av det hela. För det är ju det som räknas, det människor vet. Nöjdare kunder är vad dom säger att de vill uppnå, men frågan är om det är allt? Vad man kan konstatera är att det har i alla fall blivit många glädjerop från folket och  många tycker att detta ska vara en självklarhet. Så, frågan är bara vilket företag som kommer vara sista ut och vem det blir som kommer komma med nästa djärva stöt?

Vad som är viktig att tänka på och som många glömmer bort är att se till sitt eget användande och hur man själv använder sin telefon: gillar man att ringa, surfa eller att skicka sms mest av allt – eller älskar man allt. Utgå från dig själv för att sedan finna ett passande abonnemang och då kommer du få operatören på köpet, istället för att välja operatör först och sedan känna dig lurad – oavsett bindningstid eller inte.